Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd 8 mooie plakken van de baguette. Pel de knoflook en wrijf er de plakjes brood mee in.
Snijd 1 tomaat doormidden en wrijf het brood in met de gesneden kant van de tomaat. Kruid de plakjes brood met een scheutje olijfolie, versgemalen peper en zout.
Snijd de andere tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Rooster de baguette aan beide kanten op de voorverwarmde barbecue. Leg op een schaal en smeer in met de tomatentapenade.
Bestrooi met de tomatenblokjes en leg er een mooi roosje van de rauwe ham op.