• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Vegetarian Style Loaded Nachos Luxe

Bijgerecht 4-10 personen Hoofdgerecht Hapje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden met de grillstand aan.
  2. Verdeel de tortillachips over een mooie schaal.
  3. Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen.
  4. Laat de tomaatjes, de olijven en de artisjokken goed uitlekken. Snijd de olijven grof en snijd de artisjokken eventueel nog wat fijner.
  5. Verdeel over de tortillachips en leg er de bolletjes mini-mozzarella en de uiringen tussen.
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en laat in ongeveer 10 minuten mooi gratineren.
  7. Neem uit de oven en lepel er de Doritos Hot Salsa saus overheen. Garneer met topjes verse basilicum.

Ingrediënten

  • 175-225 gram Doritos® Dippas Naturel 455g
  • 175 gram vegetarische kipstuckjes
  • ¼ rode ui
  • 2 eetl. zwarte olijven
  • 75 gram gemarineerde artisjokharten
  • 50 gram halfgedroogde tomaatjes
  • 10 bolletjes mini-mozzarella
  • 4 takjes verse basilicum
  • 40 gram Doritos® Hot Salsa saus
Dippas naturel chips
Doritos Tortillachips

Dippas naturel chips

Zak 455 gram
Nochicken vegetarische kipstukjes
Doos 1,75 kilo
Rode uien
Zak 1 kilo
Zwarte olijven zonder pit
Pot 93,5 cl
Gemarineerde artisjok
Pot 1 kilo
Semi gedroogde tomaten
Bak 400 gram
Mini mozzarella
Trevisanalat

Mini mozzarella

Bak 1 kilo
Basilicum
Vitalicious

Basilicum

Zakje 75 gram
Dips salsa hot
Tube 2,15 kilo