Bingsu met fruit

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Maal het crushed ice in de keukenmachine op hoge snelheid tot poeder. Duw dit in siliconenvormen en zet minimaal 1 uur in de vriezer.
  2. Meng de bloem met de hand met de rietsuiker, boter en sesam tot een kruimelig mengsel (kneed niet te veel). Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 15 minuten in een oven van 180°C lichtbruin. Laat de kruimels afkoelen zodat ze knapperiger worden.
  3. Verdeel de sneeuwballen over kommetjes en garneer met het fruit. Bestrooi met de crumble en schenk er op het laatst de gecondenseerde melk over.

Ingrediënten

  • 400 g crushed ice
  • 60 g bloem
  • 30 g rietsuiker
  • 30 g boter, op kamertemperatuur
  • 10 g sesamzaad
  • 100 g mango, in blokjes
  • 60 g blauwe bessen, gehalveerd
  • 12 Kaapse kruisbessen (physalis), gehalveerd
  • ½ stervrucht, in plakjes
  • 100 ml gecondenseerde melk