Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een klassieke bolognese door rundergehakt en fijngesneden pancetta te bakken.
Voeg een brunoise van wortel, bleekselderij en ui toe en bak het mee.
Stoof alles met tomatenpassata en rode wijn in 2 uur zacht.
Voeg bouillon toe als het droog kookt en meng er op het laatst wat melk en/of room doorheen om het gerecht wat zachter te maken.
Breng op smaak met vissaus, serveer met pasta en laat de klassieke Parmezaanse kaas achterwege.
TipDe Koreaans-Amerikaanse chef David Chang is onder meer eigenaar van Momofuku en altijd op zoek naar umami. Een van zijn vondsten is bolognese met vissaus.