Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrooi de komkommer met 1 theelepel zout en schud even door. Laat alles in een vergiet een uur staan. Proef en spoel het af als het te zout is. Doe met de azijn in een kom en bewaar in de koeling tot gebruik.
Meng de karnemelk met de olijfolie en voeg frambozen toe. Meng door elkaar zodat de framboos licht kneust. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de vis schuin in dunne plakjes en verdeel over borden. Leg de perzik ertussen. Bestrooi met zout en peper naar smaak en besprenkel met de frambozendressing. Garneer met wat komkommer en de plukjes ijskruid en schorrekruid. Serveer direct.