Kipschnitzel met trendy truffeltapenade en kruidensla

Een kant-en-klare gefrituurde kipschnitzel, besprenkeld met truffeltapenade en mayonaise en geserveerd met een frisse groenekruidensalade. Meer heeft een schnitzel van hoge kwaliteit niet nodig.  

Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Frituur de schnitzels in circa 5 minuten goudbruin in de olie op 170ºC. Doe de truffeltapenade en de mayonaise apart in spuitzakken. Knip er een klein puntje af. Laat de schnitzels uitlekken op papier. Zet er streepjes tapenade en mayonaise op .
  2. Meng de kruiden met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Leg de schnitzels op borden en garneer met de kruidensalade.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 biologische crispy chicken schnitzels
  • frituurolie
  • 4 el truffeltapenade
  • 4 el mayonaise
  • 8 takjes dragon, geplukt
  • 8 takjes bieslook, grof gesneden
  • 8 takjes peterselie, geplukt
  • 1 el olijfolie

Publicatie datum: 03 februari 2022

Gerelateerde recepten

Ook interessant