• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Zoete Oosterse tartalette

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4 personen
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Klop de gele room op volgens de instructie op de verpakking en voeg hier de gemberpuree aan toe.
  2. Smelt de witte chocolade au bain marie en voeg hier de ras el hanout aan toe.
  3. Roer de massa door met een spatel en stort de chocolade op een plateau met vetvrij papier.
  4. Strijk de massa glad en vries de chocolade aan in een vriezer.
  5. Snij de mango en steek deze eventueel uit.
  6. Spuit de gele room met gember in de tartalette.
  7. Bouw de tartelette op met het kokosijs, de mango, gedroogde papaya.
  8. Steek de aangevroren krokantjes van chocolade in het gerecht.
  9. Garneer het gerecht (eventueel) af met dunne ringetjes rode peper.
×

Tip

  • Zet de ingrediënten van te voren klaar
  • Serveer het gerecht bij een high-tea
  • Gebruik sereh puree ipv gember puree 

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 st. tartalettes
  • 160 gram gele room (kant en klaar)
  • 25 gram gember puree
  • 300 gram witte chocolade
  • 10 gram ras el hanout
  • 4 bollen kokos ijs
  • 1 mango
  • 30 gram gedroogde papaya
  • 1 rode peper

Publicatie datum: 16 maart 2022