Vis taco's met krokante nacho-fajita korst

Knapperige versie van de klassieke Baja-vis, perfect voor taco's. Chips kruimels als paneerlaagje is een fantatische manier om niks te verspillen.

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
8 9 10
Bereidingstijd
25 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de kabeljauw in grove stukken.
  2. Meng limoenrasp, fajita kruidenmix, olie en zout en leg de vis erin.
  3. Wentel de vis door verkruimelde nachochips.
  4. Leg de visfilets op een bakplaat.
  5. Bak op 220 °C gedurende 10-15 minuten, of tot de vis makkelijk uit elkaar valt met een vork.
  6. Serveer in taco's met ingelegde rode kool, verse mango, koriander en gehakte jalapenos.

Tip! Je kunt de mango vervangen door vers gegrilde ananas voor een extra twist.

Ingrediënten

  • 1.5 kg kabeljauw
  • 100 g Santa Maria Fajita Spice Mix 532 g
  • 10 tl zout
  • 3 stuks limoen, de schil
  • 20 ml olie
  • 150 g Santa Maria Nacho Chips 475g
  • 10 stuks Santa Maria Tortilla 6 inch
  • 200 g rode kool
  • 3 stuks mango
  • 20 g koriander
  • Santa Maria jalapenos, gehakt

Publicatie datum: 10 augustus 2022