• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ceviche a la passion

Dorade filet met MONIN Fruitpuree Passion Fruit, limoen, korainder en zoete aardappel.

Gang
Hapje Voorgerecht Lunchgerecht Bijgerecht
Aantal Personen
8-10 personen
Bereidingstijd
2 minuten

Bereidingswijze

Bereiding Tiger Milk

  1. Weeg 50 gram MONIN Puree Passion Fruit af.
  2. Knijp 200 gram limoensap uit, ongeveer 10 limoenen. Verzamel ook het zest van 5 limoenen en zet apart.
  3. Weeg 20 gram vissaus af.
  4. Snij de chili peper en koriander.
  5. Meng alles samen tot een massa. Zet klaar voor gebruik.

Bereiding Ceviche

  1. Snij de dorade filet in segmenten.
  2. Maak de dorade aan met de marinade.
  3. Laat 30 minuten marineren.
  4. Pof in tussen de zoete aardappels in de oven op 230°c voor 30 minuten.
  5. Snij deze in gewenste grootte.

Tip: Leg de zoete aardappel in de hals van het bord. Schep hier de ceviche langs met de marinade. Garneer af met kruiden zoals Goa cress, ringetjes chili peper & rode ui.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 50 g Monin fruitpuree passievrucht
  • 200 g limoensap
  • 700 g dorade filet
  • 20 g vissaus
  • 15 g koriander
  • 15 g chilipeper
  • 200 g zoete aardappel

Publicatie datum: 24 oktober 2022