Loaded nacho's met gegrilde kip en asperge

Verrassende nacho plate met asperges en gegrilde kip.

Gang
Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
8 9 10
Type Keuken
Mexicaans
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Mix it! Verdeel de nacho chips over een ovenschaal of nachopan*. Bedek de nacho chips gelijkmatig met de kip, asperges, lente ui, jalapeño en mais. Bestrooi met de kaas.
  2. Bak gedurende ongeveer 5-10 minuten in de oven op 200C tot de kaas gesmolten is.
  3. Load it! Top af met tomaten, de ui en de avocado. Garneer met de verse koriander.
  4. Serve it! Serveer met chunky salsa. Plaats de schaal of nachopan op een houten plank en serveer met wat servetjes of vingerdoekjes.

Tip:  Zorg dat je alle ingrediënten klaar hebt staan. Voor 1 portie voor 2 personen gebruik je 1/5 deel van bovenstaande ingrediënten. Wil je geen hete ovenschaal serveren aan tafel, verdeel de loaded nachos dan in porties op bakpapier en schuif ze na de oven in een (voorverwarmde) schaal.

Ingrediënten

  • 650 g gegrilde kip
  • 600 g asperges
  • 500 g mais
  • 120 g lente ui
  • 120 g Santa Maria Jalapeño Green
  • 700 g geraspte kaas
  • 2 zakjes Santa Maria Nacho Chips 475g

Toppings

  • 500 g tomaat
  • 200 g rode ui
  • 300 g avocado
  • 60 g verse koriander
  • 300 ml Santa Maria Chunky Salsa Medium

Publicatie datum: 02 november 2022