Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de zoet zuur marinade, haal van het vuur, voeg de wortel julienne en sjalot ringen toe en laat afkoelen.
Snijd de komkommer in julienne en de sjalot in ringen.
Stoom de gua bao buns.
Voeg de komkommer julienne toe aan de zoet zuur marinade.
Snijd de gegrilde paprika in julienne en de lente ui in ringen.
Klop de eieren los in een bekken, bak een omelet en snijd in reepjes.
Verwarm de Loaded Topping Korean.
Snijd de gestoomde buns open en vul met gegrilde paprika, omelet reepjes, uitgelekte zoet zure komkommer, wortel en sjalot.
Verdeel de warme Loaded Topping over de gevulde buns en garneer af met gesneden lente ui en gekleurde sesamzaadjes.
Tip: Varieer met de vulling, een stukje gegaard buikspek of gemarineerde kippendijen zijn ook erg lekker tussen een gua bao bun met Loaded Topping Korean.