Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kruid de zalmfilet rijkelijk met citroenpeper en wat fleur de sel. Rasp er de schil van een halve limoen overheen en knijp er het sap van een halve limoen over uit. Plaats in de koelkast en laat ongeveer 1 uur marineren.
Schil de beide bieten, schaaf dun en steek uit naar eigen inzicht.
Maak de radijsjes schoon en snijd doormidden.
Marineer de bietjes en radijsjes afzonderlijk van elkaar met limoensap en -rasp, olijfolie, versgemalen peper en fleur de sel. Laat ongeveer 1 uur marineren in de koelkast.
Brand de zalm met een crème brûlée brandertje af en snijd in dunne tranches.
Dresseer de zalm op het bord en leg er de gemarineerde groenten harmonieus langs.
Garneer met de topjes cress en groene kruiden en werk af met de zeewierkaviaar.