Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de slagroom in een kleine steelpan aan de kook.
Voeg de helft van Soft Fudge Caramel & Sea Salt toe en laat smelten. Laat even afkoelen, zodat de caramelsaus indikt.
In de tussentijd kun je een cornetje maken van bakpapier. Vul de caramelsaus in het cornetje en vouw dicht. Knip een klein stukje van de onderkant. Verdeel de saus in mooie strepen aan de zijkanten van het glas. Dit ziet er mooi uit en voorkomt dat de saus naar de bodem zakt.
Zet een espresso en voeg de opgeschuimde melk toe.
Maak af met een paar mooie strepen caramelsaus op het schuim en bestrooi met fijngehakte of geraspte Fudge. Serveer de overige blokjes Soft Fudge Caramel & Sea Salt bij de koffie en smullen maar!