Diamanthaas met terriyaki in egg noodles

Diamanthaas met territaki geserveerd met egg noodles en wokgroente.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Aziatisch
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Breng ruim voldoende water aan de kook, zodra het water kookt zet je het vuur uit.
  2. Doe de noodles in het hete water en laat deze 5 minuten wellen.
  3. Giet na 5 minuten de noodles af met koud water en meng deze hierna met olie.
  4. Vehit olie in een wokpan en bak de diamanthaas reepjes plus minus 1 minuut gaar.
  5. Voeg de groenten en de egg noodles erbij samen met de terriyaki saus en roerbak dit voor ongeveer 3 minuten.
  6. Serveer in een bowl en geniet van een heerlijk oosters gerecht.

Tip

Strooi over het gerecht nog wat gebakken uitjes voor extra smaak!

Opmaaktip

Verdeel de diamanthaas mooi over de noodles en schenk daar nog wat terriyaki saus over voor extra smaak!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 gr runder diamanthaas
  • 750 Chinese wokgroenten
  • 250 gr biologische Egg Noodles
  • 240 ml woksaus terriyaki

Publicatie datum: 01 december 2024