Gevulde croissant met gerookte zalm

Gevulde croissant met gerookte zalm mouse, crème fraiche, gerookte zalmsnippers, bieslook en citroen rasp

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Bak de croissants in de oven totdat ze mooi krokant en goudbruin zijn. Laat ze daarna iets afkoelen.
  3. Snijd de croissant aan de bovenkant (bijvoorbeeld een V groef) om ruimte te maken voor de vulling.
  4. Spuit een streep zalm mousse over de opening van de croissant.
  5. Spuit daar bovenop de crème fraîche
  6. Snijd de gerookte zalm in blokjes en verdeel deze over de croissants
  7. Top af met zeste van citroen en gesneden bieslook.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 stuk Delifrance croissant
  • 150 gram gerookte zalm
  • 200 gram zalm mousse
  • 80 gram crème fraîche
  • Citroen
  • Bieslook

Publicatie datum: 30 januari 2025