Mexicaanse hotdog

Mexicaanse hotdog met nachos, cheddar en chunky tomato salsa.

Gang
Brunchgerecht Hapje Hoofdgerecht Lunchgerecht Tussengerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Mexicaans Amerikaans
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwam de hotdogs in een pan, oven of au bain-marie.
  2. Bak terwijl de hotdogs warm worden de hotdog broodjes af in de oven op 200 graden.
  3. Snij de hotdog broodjes in op de bovenzijde.
  4. Leg de worst op een bedje van chunky tomato salsa in het broodje.
  5. Voeg de Greenpeez kiemen toe en wat extra salsa.
  6. Garneer de hotdog af met een nacho crumble en gesnipperde rode ui.

Opmaaktip

Strooi over het gerecht nog wat gebakken uitjes voor extra smaak!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Pur Pain hot dog natuur van 80 gr
  • 4 gegaarde varkens hotdog met kaas van 125 gr
  • 8 plakken cheddar kaas
  • 200 g Bresc chunky salsa tomato 200
  • 20 g Greenpeez kiemen
  • 100 g gezouten tortilla chips
  • 80 g rode ui

Publicatie datum: 20 januari 2025