Mosterdsoep

Mosterdsoep met gerookte makreel en krokante aardappelschillen.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10
Type keuken
Hollands
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de mosterdsoep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Was de aardappelschillen, droog ze en frituur ze krokant op 140°C. Maak de makreel schoon en portioneer in tien porties.

Tip

Ook de schillen van gekleurde wortelsoorten kun je perfect krokant bakken en als garnituur voor de soep gebruiken.

Opmaaktip

Verdeel de gerookte makreel over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de krokante aardappelschillen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200 g Knorr Professional Mosterdsoep
  • 6 g Knorr Primerba Dille
  • 4 g Knorr Primerba Tijm
  • 300 g aardappelschillen
  • 250 g gerookte makreel

Publicatie datum: 31 december 2024

Gerelateerde recepten

Verras met Soep

Knorr Professional biedt een breed assortiment soepen met rijke smaken van hoogwaardige ingrediënten.