Uiensoep

Uiensoep met Kimchi en Gyoza.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10
Type keuken
Aziatisch

Bereidingswijze

  1. Zet de gesneden ui in wat olie zonder te kleuren. Voeg de peper, tijm, lavas, knoflook, kerrie, gember, kimchi en chiliflakes toe.
  2. Voeg twee liter water toe, breng het geheel aan de kook en voeg al roerend het afgewogen bouillonpoeder toe.
  3. Kook de soep gedurende 10 minuten rustig door. Bereid ondertussen de gyoza en voeg deze toe aan de soep.

Opmaaktip

Verdeel de gyoza over de kommen en schep de soep erop. Serveer eventueel wat chiliolie bij de soep.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 475 gr witte uien in halve ringen
  • 1 gr witte peper
  • 2 gr Knorr Primerba Tijm
  • 3 gr fijngesneden lava's
  • 2 gr Knorr Professional Knoflook puree
  • 5 gr Knorr Professional Kerrie puree
  • 40 gr Knorr Professional Runderbouillon Authentiek
  • 300 gr kimchi
  • 1 gr chiliflakes
  • 30 gyoza's

Publicatie datum: 12 februari 2025

Gerelateerde recepten

Verras met Soep

Knorr Professional biedt een breed assortiment soepen met rijke smaken van hoogwaardige ingrediënten.