Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de gemalen koffie met het bronwater in een glazen kom. Dit kan bijvoorbeeld de Chemex filter drip zijn. Roer goed door en plaats een nacht op het aanrecht.
Giet uit de kan, spoel goed om en droog af. Plaats er een koffiefilter op en giet de koffie-massa op de filter.
Laat zonder druk volledig uitlekken.
Zoet de coldbrew koffie naar smaak met de hazelnootsiroop en giet in ijsblokvormpjes. Laat volledig bevriezen.
Maak met behulp van een melkschuimer een luchtig schuim van de amandeldrink.
Vul een hoog koffieglas voor 2/3 met de ijsblokjes. Schenk er nog een klein scheutje hazelnootsiroop overheen.
Vul het glas verder af met de schuimige amandeldrink. Zet er een lepel in en laat je gasten roeren tot de ijsblokjes beginnen te smelten.