Gegrild briochebroodje met paté

Gegrild briochebroodje met veldsla, paté, paddenstoelen en vijgenchutney  

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Grill de broodjes kort in een contact grill waardoor ze krokant worden en iets platter zodat je ze kan beleggen.
  2. Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur fijn.
  3. Bak de paddenstoelen goudbruin in een klontje roomboter en kruid met zout en peper.
  4. Snij plaken van de paté en snij deze plakken in 4e.
  5. Verdeel de veldsla over de brioche broodjes, leg er de plakjes paté op en verdeel er de gebakken paddenstoelen over.
  6. Lepel er een beetje vijgenchutney op en kruid tenslotte met versgemalen peper en zout.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 stuks burgerbroodje brioche
  • 200 gram paddenstoelenmix
  • 1 klontje boter
  • 4 eetlepels vijgenchutney
  • 4 plakken gevogelte paté met olijf
  • Peper
  • Zout

Publicatie datum: 05 maart 2025