Gegrild briochebroodje met steak tartare

Gegrild briochebroodje met steak tartare, kwartelei, kapperappels, aioli, gezouten ansjovis en peterselie

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Grill de broodjes kort in een contact grill waardoor ze krokant worden en iets platter zodat je ze kan beleggen.
  2. Verdeel de tartaar over de broodjes.
  3. Scheid de kwarteleitjes en leg de dooier in het midden van de tartaar.
  4. Snijd de kapperappels doormidden en de ansjovisfilets in reepjes. Verdeel over de boterhammen.
  5. Schep de aioli in een kleine spuitzak en spuit dotjes op de tartaar.
  6. Maal er nog wat peper overheen en bestrooi met de gesneden peterselie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 stuks burgerbroodje brioche
  • 400 gram steak tartare
  • 4 stuks kwartelei
  • 12 stuks kapperappels
  • 100 gram aioli
  • Peterselie
  • 6 filets gezouten ansjovis

Publicatie datum: 05 maart 2025