Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de kamadobarbecue voor om direct te kunnen grillen op ongeveer 150 °C.
Doe de gekonfijte parelhoenbouten met het aanhangende vet in een vuurvaste pan en plaats op de barbecue. Verwarm tot het vet volledig is gesmolten. Laat de bouten uitlekken en vang het vet op.
Meng de uitgelekte bouten met de hoisinsaus en het sesamzaad en schep terug in de vuurvaste pan. Houd apart.
Snijd de bimi in de lengte doormidden. Snijd de komkommer in brede staafjes en snijd er de zaadlijsten uit.
Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in plakken.
Rooster de bimi en de komkommer op het rooster van de barbecue tot het stevig gegrild is. Neem van het vuur en kruid met zout en peper.
Gril de plakken sinaasappel eveneens op het rooster.
Plaats de pan met parelhoenbouten op de barbecue en laat goed warm worden. Schep tussendoor een paar keer om, zodat het mooi geglaceerd wordt met de saus.
Dresseer de geroosterde groenten op een schaal en leg er de bouten op. Lepel er eventueel nog een beetje van de hoisinsaus overheen.
Bestrooi ten slotte met de bosui en de gebakken uitjes.