Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vul een grote kan met ijsblokjes en voeg er de wijn, de bitter lemon en de vermouth aan toe. Roer goed door.
Snijd de citroen en de sinaasappel in plakjes en voeg samen met enkele takjes verse munt toe aan de drank.
Laat nog een half uurtje doortrekken in de koelkast.
Schenk aan tafel in glazen.
Deze tinto de verano is goed voor te bereiden en kan alle enkele uren op voorhand worden gemaakt. Voeg dan wel pas net voor het serveren de ijsblokjes en de takjes munt toe.