Rosé tinto de verano

Klassieke Spaanse cocktail, die nu is gemaakt met rosé

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Vul een grote kan met ijsblokjes en voeg er de wijn, de bitter lemon en de vermouth aan toe. Roer goed door.
  2. Snijd de citroen en de sinaasappel in plakjes en voeg samen met enkele takjes verse munt toe aan de drank.
  3. Laat nog een half uurtje doortrekken in de koelkast.
  4. Schenk aan tafel in glazen.
  5. Deze tinto de verano is goed voor te bereiden en kan alle enkele uren op voorhand worden gemaakt. Voeg dan wel pas net voor het serveren de ijsblokjes en de takjes munt toe.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 5 dl rosé Gris blanc
  • 125 ml vermouth
  • 5 dl Sicilian bitter lemon
  • 1 citroen
  • 1 sinaasappel
  • Enkele takjes verse munt
  • Ijsblokjes

Publicatie datum: 24 februari 2025