Spicy paloma

Paloma cocktail met cajunkruiden   

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd een halve limoen in dunne, halve plakjes.
  2. Snijd 4 plakken van de grapefruit. Pers de rest van de grapefruit en de limoen uit en schenk met de tequila in een shaker. Voeg er flink wat crushed ice aan toe, schud stevig en verdeel via een zeefje over 4 glazen.
  3. Vul de glazen op met lekker wat crushed ice.
  4. Vul het glas op met de soda. Prik de plak grapefruit en de plakjes limoen aan elkaar met een prikkertje en bestrooi met de cajunmelange.
  5. Leg op de cocktail.

Tip:

Wil je het nog pittiger maken, voeg dan een beetje chiliflakes toe aan de cajunmelange.  

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 borrelglaasjes tequila
  • 4 flesjes pink grapefruit soda
  • 2 limoen
  • 1 grapefruit
  • Cajunmelange
  • Crushed ice

Publicatie datum: 24 februari 2025