Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd naar eigen inzicht plakjes of balkjes van het brood. Leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid lichtjes met versgemalen peper en fleur de sel en bak goudbruin in de voorverwarmde oven.
Snijd de peterselie ragfijn, maar houd enkele blaadjes achter ter garnering.
Maak de sjalot schoon en snipper ragfijn.
Meng de steak tartare met de sjalot en de peterselie en breng lichtjes op smaak met fleur de sel, versgemalen peper, tabasco en worchestershiresaus.
Dresseer de steak tartare met behulp van een ring op het bord en maak er een klein kuiltje in.
Scheid de eieren en leg de eidooier voorzichtig in het kuiltje.
Snijd de cornichons in reepjes en dresseer met de kappertjes op de steak tartare.
Schep de mosterd in een spuitzakje en spuit dotjes op de tartare. Garneer met de achtergehouden peterselie.
Serveer er apart de toast bij. Serveer er apart ook nog de worchestershiresaus en tabasco bij. Leg je gasten uit dat ze zelf het vlees kunnen mengen met de smaakmakers en dan kunnen genieten met de toast.