Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Marineer de kogelbiefstuk met 18 gram Spiceoil Chili Paprika.
Meng de overige Spiceoil Chili Paprika met de zonnebloemolie en bestrijk hiermee alle zijdes van het zuurdesembrood.
Bak het brood in een koekenpan tot alle zijdes mooi bruin en krokant zijn. Bak ondertussen de kogelbiefstuk naar wens.
Meng de mayonaise met de World Spice Blend Chimichurri. Pluk en was de little gem, snijd de rode ui in ringen en de gegrilde paprika in dunne julienne.
Beleg het brood met de sla en dresseer hier wat van de Chimichurri mayonaise over.
Trancheer de kogelbiefstuk en dresseer dit met de paprika en rode ui over de sla. Garneer de sandwiches met guacamole, limoen zeste en een blaadje koriander.
Opmaaktip
Maak nog wat guacamole on the side om extra te dippen!