Argentijnse open steak sandwich

Argentijnse Open Steak Sandwich met Verstegen Spiceoil Chili Paprika.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht Brunchgerecht
Aantal Personen
2
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Marineer de kogelbiefstuk met 18 gram Spiceoil Chili Paprika.
  2. Meng de overige Spiceoil Chili Paprika met de zonnebloemolie en bestrijk hiermee alle zijdes van het zuurdesembrood.
  3. Bak het brood in een koekenpan tot alle zijdes mooi bruin en krokant zijn. Bak ondertussen de kogelbiefstuk naar wens.
  4. Meng de mayonaise met de World Spice Blend Chimichurri. Pluk en was de little gem, snijd de rode ui in ringen en de gegrilde paprika in dunne julienne.
  5. Beleg het brood met de sla en dresseer hier wat van de Chimichurri mayonaise over.
  6. Trancheer de kogelbiefstuk en dresseer dit met de paprika en rode ui over de sla. Garneer de sandwiches met guacamole, limoen zeste en een blaadje koriander.

Opmaaktip

Maak nog wat guacamole on the side om extra te dippen!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 180 g kogelbiefstuk
  • 30 g spiceoil chili paprika
  • 2 g world spice blend chimichurri
  • Guacamole
  • 1 paprika
  • 1 little gem
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • Koriander
  • 12 g zonnebloemolie
  • 100 g mayonaise
  • 2 sneden zuurdesembrood

Publicatie datum: 01 maart 2025