Roodlof salade met geitenkaas en honing mosterd dressing

Roodlof salade met geitenkaas en honing mosterd dressing, afgewerkt met granaatappelpitjes en bloedzuring.

Gang
Bijgerecht Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10
Type keuken
Italiaans
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Maak de witlof schoon en snijd de radicchio grof.
  2. Maak de witlof en de radicchio aan met de honing mosterd dressing.
  3. Verdeel de aangemaakte salade over de bowls.
  4. Verdeel de geitenkaas samen met de granaatappelpitjes over de salade en maak het geheel af met de bloedzuring.

Tip

Rooster de geitenkaas lichtjes in de oven of onder de grill voor een extra smaakdimensie en een knapperige buitenkant. Dit contrasteert mooi met de zachte textuur van de kaas en de knapperigheid van de roodlof.

Opmaaktip

Gebruik een spuitzak of een lepel om de honing-mosterddressing in dunne strepen over de salade te verdelen. Dit zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 375 g roodlof
  • 375 g witlof
  • 250 g radicchio
  • 2 dl Hellmann's Dressing Honing-Mosterd
  • 200 g granaatappelpitten
  • 300 g geitenkaas
  • 1 bakje bloedzuring

Publicatie datum: 31 maart 2025

Gerelateerde recepten

Hellmann's - De smaak van kwaliteit

Breng je gerechten tot leven met de producten van Hellmann's. Probeer het vandaag nog!