Papadum pulled chicken

Gang
Hapje Amuse
Aantal Personen
4
Type keuken
Aziatisch
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Frituur de papadums volgens de aanwijzigingen in hete olie. Laat goed uitlekken.
  2. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een bakpan en rooster er de pulled chicken in tot het krokant begint te worden aan de randjes en het goed warm is.
  3. Verdeel de pulled chicken over de papadums en top met de mangochutney.
  4. Garneer eventueel met de ghoa cress en serveer onmiddellijk zodat de papadums krokant blijven.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 papadums
  • 200 g pulled chicken
  • 4 el mangochutney
  • Scheutje zonnebloemolie
  • Optioneel: Ghoa cress

Publicatie datum: 30 april 2025

Meer zomerse inspiratie

  • Zomer

    Klaar voor een pure zomer! Pak uit met meer dan 200 barbecuerecepten, zomerse borrelhapjes, ijsrecepten en (alcoholvrije) zomerdranken.

  • Zomerdranken

    Geniet van een pure zomer met bier, een frisse rosé, witte wijn of een zomerse cocktail. Natuurlijk ook in alcoholvrije varianten.

  • Zomerborrel

    Sligro biedt volop inspiratie voor de perfecte zomerborrel. Pak uit met een spectaculaire borrelplank of ga voor gemak met kant-en-klare borrelhapjes.

  • Barbecue

    Ontdek de lekkerste barbecue recepten, mooiste producten en culinaire bereidingen bij Sligro.