Pepperoni pizza met knoflook en hot honey

Een knapperige bodem, gesmolten mozzarella, plakjes pepperoni en pittige honing voor een verfijnde zoet-pittige smaakbalans.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
20 minuten
Oventijd
5 minuten

Bereidingswijze

  1. Verhit de honing met de chiliflakes ca. 10 minuten op laag vuur.
  2. Beleg de pizzabodems met een beetje extra tomaten polpa, geraspte mozzarella en plakjes pepperoni. Lepel er wat grof gehakte knoflook over.
  3. Bak de pizza’s 5 minuten in een hete oven van 220 °C.
  4. Snijd in punten en serveer met een swirl hot honey.

Variatietip

Ook lekker met chorizo of venkelsalami.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 250 ml honing
  • 2 tl chiliflakes
  • 5 pizzabodems met tomaat van 29 cm
  • 800 g tomaten polpa
  • 400 g geraspte mozzarella
  • 100 g grof gehakte knoflook op olie
  • 250 g pepperoni

Publicatie datum: 03 april 2025