Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak de zoete ui schoon en snijd in dunne ringen. Verwarm een klontje boter in een bakpan en laat de uiringen erin smoren tot ze mooi zacht en lichtbruin zijn geworden. Voeg er dan de helft van de barbecuesaus aan toe en schep goed om. Houd apart.
Bak de runderburger om en om op de bakplaat of in een bakpan tot het goed gekleurd is en net gaar is. Voeg er de streaky bacon aan toe en laat kort mee bakken. Leg de de plakjes brie op de burger en laat in de pan licht smelten.
Bak ondertussen het broodje af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd doormidden en laat kort roosteren op de gesneden kant in de pan waarin net de burger is gebakken.
Neem uit de pan en smeer de onderkant van het broodje in met een beetje barbecuesaus.
Leg er de plakjes tomaat op en beleg met de gesmoorde, zoete ui en vervolgens de streaky bacon.
Leg er de burger met de brie op en schep er de rest van de barbecuesaus op.
Leg er het kapje op en zet eventueel vast met een prikker.