Katjangkip van de barbecue met Rimboe

Gang
Brunchgerecht Hapje Hoofdgerecht Lunchgerecht Tussengerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Aziatisch
Bereidingstijd
2 uur 30 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipdijfilets grof en marineer ze minimaal 2 uur met Rimboe Katjangsaus.
  2. Rijg aan spiesjes en grill ze op matig hete BBQ of grillpan. Regelmatig keren en bestrijken met extra saus.
  3. Serveer direct van de grill met wat extra saus ernaast.

Tip

Week houten spiesjes vooraf in water – zo verbranden ze niet op de barbecue. Gebruik een kwastje om tijdens het grillen extra saus aan te brengen.

Opmaaktip

Serveer op een houten plank met een schaaltje saus, wat bosui en uitjes erover. Gaat perfect samen met een frisse salade of rijst.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 6 el Rimboe Katjangsaus
  • 600 g kipdijfilet
  • Gesnipperde bosui
  • Gebakken uitjes
  • Spiesjes

Publicatie datum: 01 mei 2025

Gerelateerde recepten

Smaakmakers voor chefs met lef

Sauzen met vuur, flair en karakter. Rimboe geeft elk gerecht een uitgesproken smaak.