Bruschetta met plantaardige zalm

Bruschetta met plantaardige gerookte zalm en roomkaas.

Gang
Amuse Voorgerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Hollands
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Leg de bruschetta op een snijplank en snijd deze in 8 gelijke plakken.
  2. Neem een kleine hoeveelheid spread en verdeel dit gelijkmatig over elk plakje bruschetta.
  3. Leg daarna de Unfished plantaardige zalmplakken op de spread.
  4. Maak het geheel af door er een beetje fijngehakte dille overheen te strooien. De dille voegt een frisse, kruidige smaak toe.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 150 g plantaardige gerookte zalm
  • 100 g vegan roomkaas
  • 1 tot 2 el dille

Publicatie datum: 01 april 2025

Gerelateerde recepten

Plantaardig in een handomdraai

Klassiekers op de menukaart, simpel plantaardig gemaakt. Geef je gasten die keuze!