Geroosterde Bavette met Bresc chimichurri

Geroosterde Bavette met bloemkoolsteak en Bresc Chimichurri.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Frans
Bereidingstijd
35 minuten

Bereidingswijze

Bavette bereiden

  1. Haal de bavette op tijd uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur is.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Grill of bak op hoog vuur ca. 2-3 min per kant voor medium-rare, afhankelijk van de dikte.
  4. Laat 5 min. Rusten onder aluminiumfolie, snijd daarna haaks op de draad in dunne plakjes.

Serveren

  1. Leg op elk bord een bloemkoolsteak.
  2. Verdeel de plakken bavette erover.
  3. Lepel er royaal Bresc Chimichurri over.
  4. Werk eventueel af met wat verse kruiden.
  5. Eet smakelijk!

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • O'Sullivan Bavette
  • 20-30 g Bresc Chimichurri
  • 10 g Bresc Garlic puree
  • 4 plakken bloemkool
  • 1 ei
  • Verse kruiden zoals bieslook of koriander

Publicatie datum: 30 april 2025