Rendangkroketjes met atjar en pindasaus

Rendangkroketjes op chic met zoetzure atjar, romige pindasaus en frisse taugé. Ideaal als borrelhap of snack.  

Gang
Bijgerecht Tussengerecht Voorgerecht Hapje
Aantal Personen
10
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Frituur de rendangkroketjes volgens instructie goudbruin in frituurolie.
  2. Verwarm de pindasaus rustig in een steelpan of au bain-marie.
  3. Snijd de limoen in partjes.
  4. Serveer de kroketten op een schaal met een lepel atjar en een dot pindasaus.
  5. Garneer met taugé, koriander en een partje limoen.

Vegatip

Maak een vega variant met vega rendangkroketten.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 20 Te Voert rendangkroketjes
  • 200 ml pindasaus
  • 1 limoen
  • 200 g Atjar Up van Basic Theory
  • 25 g taugé
  • Takjes koriander om te garneren
  • Frituurolie

Publicatie datum: 04 juli 2025