Beef Brisket Taco

Heerlijke krokante taco gevuld met sappige premium brsiket, guacamole en salsa verde.  

Gang
Bijgerecht Hapje Hoofdgerecht Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Mexicaans

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 175 ℃.
  2. Kool vermengen met de mayonaise, fijngesneden koriander honing en sap van 1 limoen. Op smaak brengen met peper en zout.
  3. Brisket regenereren gedurende 6 á 7 minuten. Taco's warm maken. Deze vullen met de coleslaw en hierop de in plakken gesneden brisket.
  4. Garneren met barbecuesaus, salsa verde en guacamole. Afmaken met blaadjes platte peterselie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 stuks Enkco Brisket
  • 250 g kool, rood
  • 250 g spitskool
  • 125 g mayonaise
  • 10 g koriander
  • 1 limoen
  • 10 g honing
  • 8 taco's
  • 100 g barbecuesaus
  • 75 g salsa verde
  • 75 g guacamole
  • 10 g platte peterselie
  • peper
  • zout

Publicatie datum: 19 september 2025

Gerelateerde recepten

Gemak en smaak in de professionele keuken

Duurzame vleesproducten voor snelheid, gemak en kwaliteit in elke professionele keuken.