Doperwten à la Française

Gepocheerde kabeljauw met Doperwten à la Française.

Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
10
Type keuken
Frans

Bereidingswijze

  1. Spoel en snijd de sla fijn, pel de zilveruitjes en doperwten.
  2. Breng water, suiker, 100 g boter en OSCAR® Groentefond concentraat aan de kook. Voeg de zilveruitjes, doperwten en sla toe en laat 6-8 minuten sudderen.
  3. Voeg vlak voor het opdienen de resterende boter en gehakte kervel toe.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1200 g erwten
  • 2 kroppen sla
  • 20 zilveruien
  • 120 g boter in blokjes
  • 3 theelepels suiker
  • 50 g Oscar Groentefond concentraat

Publicatie datum: 01 januari 2025

Gerelateerde recepten

Smaak en kwaliteit

Bereid smakelijke gerechten met OSCAR®. Producten die dagelijkse uitdagingen gemakkelijk maken.