Runder biefstuk met Go-Tan ketjap sesam

Runder biefstuk Ketjap Sesam met verse wokgroente en Egg Noodles.

Gang
Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Type keuken
Aziatisch
Bereidingstijd
20 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook ruim voldoende water, zodra het water kookt uitzetten.
  2. Doe de noodles in het hete water en laat deze voor 5 min wellen.
  3. Giet na 5 minuten de noodles af met koud water en meng met wat olie om het plakken tegen te gaan.
  4. Snijdt de biefstuk in reepjes.
  5. Verhit de olie in de pan en bak de biefstukreepjes voor ongeveer 45 seconden.
  6. Voeg daarna de wokgroente en noodles toe en wok dit voor 2 minuten.
  7. Voeg daarna de ketjap sesam toe en wok dit nog voor 2 minuten
  8. Serveer het gerecht in een bowl en eet smakelijk!

Tip

Strooi over het gerecht nog wat gebakken uitjes voor extra smaak.  

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 g Runder biefstuk
  • 600 g Roerbak groente
  • 350 g Go-Tan Biologische egg noodles
  • 150 ml Go-Tan woksaus ketjap sesam
  • 120 g Go-Tan kroepoek
  • 150 g Go-Tan atjar tjampoer
  • 30 g Go-Tan gebakken uitjes

Publicatie datum: 01 januari 2025