Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Haal het Piazzola deeg minimaal 24 uur voor gebruik uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Haal het deeg 1 uur voor gebruik uit de koeling en laat het op kamertemperatuur komen voor optimaal resultaat.
Strooi een beetje bloem op het werkblad en rol het deeg voorzichtig uit tot een rechthoekige lap van ca. 30×40 cm.
Strijk de zachte boter over het uitgerolde deeg. Meng de bruine suiker met de kaneel en strooi dit gelijkmatig over de boter.
Rol het deeg strak op vanaf de lange zijde tot een rol. Snijd de rol in gelijke stukken van ca. 4–5 cm.
Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht). Plaats de cinnamon rolls op een bakplaat en bak 30–40 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Optioneel: bestrijk de warme rolls met een glazuur van poedersuiker en een beetje melk. Serveer direct.