Cinnamon Rolls

Cinnamon Rolls met kaneel en bruine suiker.

Gang
Nagerecht Ontbijtgerecht Brunchgerecht Hapje
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Haal het Piazzola deeg minimaal 24 uur voor gebruik uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Haal het deeg 1 uur voor gebruik uit de koeling en laat het op kamertemperatuur komen voor optimaal resultaat.
  2. Strooi een beetje bloem op het werkblad en rol het deeg voorzichtig uit tot een rechthoekige lap van ca. 30×40 cm.
  3. Strijk de zachte boter over het uitgerolde deeg. Meng de bruine suiker met de kaneel en strooi dit gelijkmatig over de boter.
  4. Rol het deeg strak op vanaf de lange zijde tot een rol. Snijd de rol in gelijke stukken van ca. 4–5 cm.
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht). Plaats de cinnamon rolls op een bakplaat en bak 30–40 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. Optioneel: bestrijk de warme rolls met een glazuur van poedersuiker en een beetje melk. Serveer direct.

Ingrediënten

Publicatie datum: 01 januari 2025

Gerelateerde recepten

Vers vriesdeeg, direct gebruiksklaar

Piazzola Pizzadeeg levert authentieke smaak en constante kwaliteit, altijd klaar voor jouw pizza’s.