Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Haal het Piazzola deeg minimaal 24 uur voor gebruik uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Haal het deeg 1 uur voor gebruik uit de koeling en laat het op kamertemperatuur komen voor optimaal resultaat.
Strooi een beetje bloem op het werkblad en rol het deeg voorzichtig uit tot een ronde pizzabodem van ca. 30 cm doorsnede. Zorg voor een lichte opstaande rand voor de korst.
Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over de bodem. Strooi de fijngehakte knoflook over de saus en besprenkel met een klein beetje olijfolie. Breng eventueel op smaak met een snufje zout en peper.
Verwarm de oven voor op 250 °C (hetelucht) of maximaal vermogen. Bak de pizza 6–8 minuten tot de korst goudbruin en knapperig is.
Haal de pizza uit de oven en verdeel de tomatenassorti erover. Voeg optioneel een bol verse burrata toe en werk af met verse oregano of basilicum. Serveer direct en geniet van de frisse, authentieke smaak van je Pizza Marinara 2.0.