Pizza Sandwich

Pizza Sandwich met mozzarella, tomaat, copa di parma ham, rucola en pijmboompitten  

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1
Type keuken
Italiaans

Bereidingswijze

  1. Haal het Piazzola deeg minimaal 24 uur voor gebruik uit de vriezer en laat het in de koelkast ontdooien. Haal het deeg 1 uur voor gebruik uit de koeling en laat het op kamertemperatuur komen voor optimaal resultaat.
  2. Strooi een beetje bloem op het werkblad en rol het deeg voorzichtig uit tot een rechthoekige of ronde vorm van ca. 25 cm.
  3. Besprenkel het uitgerolde deeg licht met olijfolie en vouw het deeg dubbel.
  4. Verwarm de oven voor op 250 °C (hetelucht) of maximaal vermogen. Bak de pizza sandwich 6-8 minuten tot het deeg goudbruin en knapperig is.
  5. Haal de pizza sandwich uit de oven en beleg met plakken mozzarella, tomaat, Copa di Parma ham, rucola en bestrooi met pijnboompitten en verse tijm. Serveer direct en geniet van de smaakvolle en knapperige Pizza Sandwich.

Ingrediënten

Publicatie datum: 01 januari 2025

Gerelateerde recepten

Vers vriesdeeg, direct gebruiksklaar

Piazzola Pizzadeeg levert authentieke smaak en constante kwaliteit, altijd klaar voor jouw pizza’s.