• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurtEten bezorgen vanuit je eigen bestelwebsite

Alles in eigen hand met je eigen bestelwebsite

Inzetten op food delivery zonder commissie af te dragen aan externe partijen? En zelf volledig de touwtjes in handen hebben bij je bestellingen voor bezorgen of afhalen? Met de Bestelwebsite via Sligro heb je met een webshop jouw food delivery volledig in eigen hand. Jamezz bouwt snel, gemakkelijk en voordelig jouw eigen bestelwebsite. En dankzij de samenwerking met Sligro betaal je gegarandeerd de laagste prijs.

De voordelen van een eigen bestelwebsite via Jamezz en Sligro
✔ Je betaalt geen commissie aan grote bezorgplatforms
✔ Veel zelf in te stellen: ordertijd, wachttijden, bezorggebied
✔ Eenvoudig te koppelen met je kassasysteem ook te gebruiken zonder kassa
✔ Binnen 24 uur online in je eigen huistijl
✔ Laagste prijs via Sligro

Zelf bezorgen met een eigen bestelwebsite

Zelf bezorgen met een eigen bestelwebsite

Met jouw bedrijf eten bezorgen of laten afhalen? Als je graag zelf de touwtjes in handen hebt, is een eigen bestelwebsite een uitkomst. Zo ben je niet afhankelijk van grote platforms, betaal je geen commissie per transactie en kun je je assortiment te allen tijde aanpassen. Je hebt dan het volledige bestelproces in eigen beheer. En daarnaast beheer je ook zelf je marketing en neem je je eigen bezorgers aan. Zo zijn jij, je bedrijf én je horeca webshop flexibel.

De functies van je bestelwebsite

Vanuit je bestelwebshop wordt iedere bestelling direct naar je kassa en/of keukenscherm gestuurd. Zo krijg je je bestelling direct binnen en kun je aan de slag. De orders kunnen direct of achteraf worden afgerekend. Kiest de gast een gerecht met een lange(re) bereidingstijd? Dan wordt de wachttijd voor de gast automatisch aangepast. Per gerecht kun je namelijk de bereidingstijd instellen. Deze wordt gekoppeld aan je bezorgtijd, waardoor de gast weet dat ‘ie wat langer moet wachten.

Bestelwebsite in eigen huisstijl

De Bestelwebsite zorgt voor een professionele bezorg- en afhaalwebsite voor jouw bedrijf in je eigen huisstijl. Zo is direct herkenbaar dat het de bestelwebsite van jouw bedrijf is. Door de ervaring van Jamezz in het bouwen van bestelwebsites, weet je zeker dat je bestelwebsite aan alle belangrijke functionaliteiten voldoet. En dat je klanten de makkelijkste weg vinden naar het bestellen van jouw heerlijke gerechten.

De voordelen van QR-bestellen via Jamezz

De voordelen van Bestelwebsite via Jamezz Speciaal voor Sligro-klanten
Webshop in je eigen huisstijl Via Sligro bespaar je ruim € 500,-
Volledig te koppelen met je kassa, maar ook zonder kassa inzetbaar De eerste 6 maanden betaal je 50% minder (€ 55,- i.p.v. € 110,-)
Bezorggebied op straal of postcode aan te geven Opstartkosten van € 200,- (i.p.v. € 425,-)
Ordertijd management en wachttijden per product mogelijk Kosteloos opzeggen binnen 6 maanden
Binnen 24 uur online! Snel van start dankzij digitale onboarding

Over Jamezz

Jamezz is sinds 2017 hét bestelsysteem voor in de horeca. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide vormen van QR-bestellen, mooie take-away software voor bestelzuilen én overzichtelijke webshops voor bezorgen en afhalen. Met hun smart solutions helpen zij inmiddels al ruim 1500 ondernemingen aan een beter resultaat. 

Dankzij de samenwerking tussen Jamezz en Sligro profiteer jij van aantrekkelijke korting op al hun diensten.

Veelgestelde vragen

Per platform is het verschillend hoeveel commissie je betaalt per transactie. Vaak betaal je administratiekosten en een commissie tussen de 13-20% per bestelling. Wil je ook een extern platform de bezorging laten doen? Dan betaal je hierover bezorgkosten én een commissie van ongeveer 30% per bestelling. Met een eigen bestelwebsite kun je bezorgen zonder commissie te betalen.