• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Meer bezorgomzet?

Alles voor succesvol bezorgen, afhalen en dark kitchens

Bezorg- en afhaalmaaltijden worden almaar populairder en dat biedt tal van omzetkansen voor jou als ondernemer. Verhoog de inkomsten van je restaurant met maaltijden voor thuis óf richt je vanuit jouw dark kitchen volledig op maaltijdbezorging. Wat je behoefte ook is: Sligro helpt je op weg naar maximaal bezorgsucces.

Ik wil meer weten over...

Hoe start ik een dark kitchen?

Wil je snel, flexibel en efficiënt inzetten op maaltijdbezorging? Het kan met een dark kitchen. Ontdek hoe je een productiekeuken zonder restaurantservice opzet en deze een vliegende start geeft.

Hoe optimaliseer ik mijn dark kitchen?

Wil je de omloopsnelheid binnen jouw dark kitchen verhogen of efficiënter werken? Bespaar kosten en geef je omzet een boost door slimmere keuzes te maken in bereiding en bezorging. 

Hoe start ik bezorgen en/of afhalen?

Wil je jouw (restaurant)maaltijden ook thuisbezorgen als extra inkomstenbron? Maak een succesvolle start dankzij deze tips voor menu, verpakking, bestelomgeving, bezorging en meer.

Hoe verbeter ik mijn bezorging en/of afhalen?

Wil je de omloopsnelheid binnen jouw dark kitchen verhogen of efficiënter werken? Bespaar kosten en geef je omzet een boost door slimmere keuzes te maken in bereiding en bezorging. 

Oplossingen voor meer bezorgomzet

CuliVers: de culinaire keuken van Sligro

Met de componenten en gerechten van CuliVers besteed je delen van je mise-en-place uit. Zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit en je creativiteit.

E-bikes

Extra voordelig, snel en duurzaam maaltijden bezorgen? Op een elektrische fiets kun je qua maaltijdbezorging alle kanten op.

Bestelwebsite

Inzetten op food delivery zonder commissie af te dragen? Met een bestelwebsite heb jouw food delivery volledig in eigen hand.

Personeelsmanagement

De personeelsmanagement tool voor je personeelsplanning, urenplanning, verzuim- en verlofbeheer en nog veel meer.

Bedrukte horecaproducten

Haal het maximale uit je merk met de bedrukte horecaproducten van The Branding Club.

Oplossingen om onbezorgd te ondernemen

Hygiëne inspecties

Wees voorbereid op inspecties van de NVWA met de 'Goed & Groen-inspectie'. Tijdens deze inspectie wordt je keuken doorgelicht op diverse onderwerpen.

Digitale HACCP-registratie

Net als horecabedrijven, moet een dark kitchen voldoen aan de hygiënecode van de horeca. Ga voor digitale HACCP-registratie met de RmoniWeb app.

Ongediertebestrijding

Ga voor de beste ongediertebestrijding en houd ongewenst 'gasten' buiten jouw keuken met de duurzame preventie en bestrijding van ongedierte.

Afvalinzameling

Laat jouw afval professioneel en efficiënt verwerken. Geef tegelijkertijd je afval een tweede leven, 90% van het opgehaalde afval wordt hergebruikt.

Meer weten over Slim Ondernemen?

Laat je gegevens achter en één van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor meer bezorgomzet, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.