• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Compleet assortiment voor bezorgen

De kwaliteit van je bezorggerechten en een gezonde marge wordt bepaald door de producten die je gebruikt. Door slim in te kopen bespaar je tijd, verlaag je kosten en geef je jouw omzet een boost - zonder in te leveren op kwaliteit. Bij Sligro vind je alles wat je nodig hebt voor jouw succesvolle bezorgmenu.

Ontdek het uitgebreid bezorgassortiment van onze verspartners.

Slimme Keuken bezorgassortiment

Dankzij de slimme componenten van Slimme Keuken bespaar je tijd in de mise-en-place. Zonder in te leveren op kwaliteit en creativiteit. Daardoor kun je meer gerechten bereiden met je huidige team of aan de vraag blijven voldoen ondanks personeelstekort. 

Ruig: wild en gevogelte

Ruig is leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardig wild en gevogelte voor de professionele keuken. Hierbij staat respect voor mens, milieu en dier centraal. Het resultaat is een aanbod (h)eerlijke, ambachtelijke producten van topkwaliteit, tegen een marktconforme prijs. 

Kaldenberg: kwaliteitsvlees voor de horeca

Slagerijen Kaldenberg, verspartner van Sligro, is gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca en grootverbruik. Met trots, ambacht en passie voor vlees. Al sinds 1959.

SmitVis: dagelijkse aanvoer voor vis van topkwaliteit

SmitVis is met professionele visafdelingen vertegenwoordigd in verschillende Sligro zelfbedieningsvestigingen. SmitVis is de enige visspecialist voor foodservice met landelijke dekking; zowel qua verkoop als logistiek. En door dagelijkse aanvoer vanuit de grote visafslagen, levert SmitVis vis van topkwaliteit.

Specialist in aardappelen, groenten en fruit

Iedere dag selecteren wij voor jou het allerbeste, rechtstreeks van de teler. Met nieuwe concepten, innovatieve producten, gemaksoplossingen en nauwe samenwerkingen met telers ontzorgen wij jou om door de seizoenen heen de juiste keuzes te maken.