• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Slimme bezorggerechten

Meer marge in minder tijd

Jouw bezorgsucces begint bij je inkoop en bereiding. Pak je dit goed aan, dan bereid je meer gerechten in minder tijd, ga je voor hogere marges en vergroot je je omzet. Dat doe je door slimme keuzes in je ingrediënten en bezorgmenu’s te maken. Sligro helpt je op weg: ga direct aan de slag met slimme bezorggerechten of bespaar tijd in de mise-en-place dankzij slimme componenten.

Start met slimme componenten

Wil je niet de receptuur van jouw bezorggerechten uit handen geven, maar wel efficiënter en sneller jouw gerechten bereiden? Kies dan uit ruim 650 componenten waarmee je tijd bespaart in de mise-en-place, met optimaal behoud van kwaliteit.  

Start met slimme gerechten

Met Slimme Keuken kun je direct aan de slag: elke receptuur bevat helder beschreven bereidingsstappen, een inkooplijst met artikelnummers en een adviesverkoopprijs. Stel je menu samen uit een ruime keuze aan recepturen die door onze chefs zijn ontwikkeld en gecalculeerd; zij hebben het denkwerk al gedaan. Deze gerechten hebben zich al in de praktijk bewezen en zijn gericht op optimale marge.