• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Besparen met Eneco & Sligro

Bij Sligro vinden we het belangrijk om jou te helpen met slim ondernemen. Het besparen op grote kostenposten, zoals energie, is daar onderdeel van. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro bespaar je niet alleen op energiekosten, maar lever je ook een mooie bijdrage aan een beter milieu en duurzame toekomst.

Horecaondernemers profiteren van twee extra voordelige en exclusieve energieoplossingen. Bovendien ontvang je een mooi cadeau in de vorm van een Sligro-waardebon, waarvan de waarde kan oplopen tot maar liefst €150,-!

DE ENERGIEOPLOSSINGEN VAN ENECO & SLIGRO

Energie & Gas Contracten

Speciaal voor Sligro-klanten biedt Eneco Energie en Gascontracten met de beste prijsgarantie van Eneco en 100% groen.

+ Sligro-waardebon oplopend tot €100,-

EnergieCoach

Krijg inzicht in energiemaatregelen die een energiebesparing opleveren. Met als extra voordeel: je voldoet gelijk aan de informatieplicht die hoort bij de Wet Milieubeheer!

+ Sligro-waardebon oplopend tot €150,-

Verduurzamen in de horecabranche

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Dat geldt ook voor de horeca. Het in 2019 gepresenteerde Klimaatakkoord heeft impact op alle bedrijven in Nederland. Iedereen moet een steentje bijdragen om de uitstoot van broeikasgassen fors te verminderen. Het starten met verduurzamen van je pand is daarbij een eerste stap in de goede richting.

Energiebesparende maatregelen vragen om de nodige investeringen. Denk aan kleine zaken als de vervanging van gloeilampen door ledlampen, maar ook grotere zaken als de aanschaf van elektrische keukenapparatuur. Al deze investeringen compenseren vervolgens wel de kosten voor energie. 

Energiebespaartips voor de horeca

Sfeerverlichting, een keuken vol koelingen en apparatuur én een warme, gezellige plek: energiekeuzes die direct bijdragen aan de culinaire en gastvrije ervaring. Daardoor verbruik je als horecaondernemer veel energie. Gelukkig zijn er simpele manieren om veel te besparen én te verduurzamen.

Welk energielabel heeft jouw horecabedrijf?

Bedrijfspanden moeten in de toekomst energielabel A hebben. Heb je een pand met een oppervlakte van meer dan 100 m2? Dan is het zelfs nu al verplicht deze vóór 2023 van energielabel C te voorzien. Gebruik je meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan ben je verplicht energiebesparende maatregelen te nemen die zich binnen vijf jaar terug verdienen. 

Met behulp van onze EnergieCoach krijg je inzicht in energiemaatregelen die direct besparingen opleveren voor jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid.

Snel besparen op je energierekening?

In onze uitgebreide whitepaper lees je onder andere twee manieren die direct €100,- opleveren. Daarnaast helpen we je middels meer dan twintig tips en praktische voorbeelden om de energierekening van jouw horecabedrijf te verlagen en de winst te vergroten.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de diensten van Eneco? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.

Meer rendement?

Oplossingen om kosten te besparen en omzet te verhogen.

  

Wil jij meer weten over dit partnership of de mogelijkheden voor jou?

Neem dan contact op met je Sligro-klantenteam of -vestiging.