• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Blije en loyale gasten?

Een connectie vinden met je gasten is belangrijk voor je onderneming. Maar hoe creëer je deze band met je gasten? Met onze oplossingen omtrent gasttevredenheid en -loyaliteit zorg je voor gasten die vaker komen én meer besteden.

Bedrukte horecaproducten

Haal het maximale uit je merk met de gepersonaliseerde bedrukte horecaproducten van The Branding Club.

Kleinste Keuken

Speciaal voor ondernemers die hun omzet voornamelijk uit (fris)drank halen, maar in food een extra potentie zien om gasten langer te binnen te houden.

Promotool

Maak jezelf herkenbaar voor je gasten met professionele promotiematerialen van de Promotool. Zo personaliseer je eenvoudig diverse materialen.

Kerstpakketten

Waardeer en trakteer gasten of klanten met een goedgevuld ekerstpakket. Profiteer van meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen van pakketten voor elk budget en elke wens.

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor meer blije en loyale gasten, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.

ZiN (e-)trainingen

Blije en loyale gasten beginnen met een goed team. Met de (e-)trainingen van
ZiN Inspiratielab til jij jouw personeel naar een hoger niveau.

Veelgestelde vragen

Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Dat doen wij onder andere door slimme samenwerkingen en oplossingen aan te bieden voor de grootste kansen en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Van geldzaken en duurzaamheid tot personeel en gastenbinding: wij helpen je graag met onbezorgd en slim ondernemen!

We hebben onze oplossingen ingedeeld in vier thema’s die binnen iedere onderneming een rol spelen:

·       Rendement; oplossingen om kosten te besparen en je omzet te verhogen.

·       Personeel; oplossingen om jou te helpen bij het vinden, binden en behouden van goed personeel.

·       Gasten; oplossingen om te zorgen voor nóg meer blije en loyale gasten in jouw zaak.

·       Duurzaamheid; oplossingen voor een verantwoord assortiment en duurzame bedrijfsvoering. 

 

Sligro is van mening dat door kracht en kennis te bundelen het beste in jouw bedrijf naar boven kan worden gehaald. Onze kennis over specifieke vraagstukken halen wij dus bij partners die expert zijn in hun gebied. Daarom werken wij bijvoorbeeld samen met Eneco als het gaat over energie en het verduurzamen van je bedrijf, of met One People Services voor diverse personeelsvraagstukken. Contracten die je afsluit, lopen daarom altijd rechtstreeks via deze partners. Sligro is hierin slechts een tussenpartij waardoor je kunt profiteren van extra voordelen.

Doordat wij als Sligro groot kunnen inkopen bij onze partners, kunnen wij onze klanten diverse voordelen bieden. Zo maken wij met partners speciaal voor onze klanten de scherpste prijsafspraken. Daarnaast komen bij sommige oplossingen als bonus daarbovenop nog Sligro-waardebonnen of -kortingen. Welke voordelen en kortingen per oplossing gelden, vind je op de individuele oplossings-pagina’s.

Bij sommige oplossingen van Sligro hoort een contract met een van onze partners. Hiervoor gelden dan de betreffende voorwaarden van deze partner. Andere oplossingen zijn gericht op inspiratie en adviezen, hier kun je als ondernemer mee aan de slag maar ben je nergens toe verplicht. Bij onze oplossingen staat altijd duidelijk aangegeven welke voorwaarden gelden voor de betreffende oplossing.