• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Bedrukte horecaproducten

Op zoek naar manieren om jezelf te onderscheiden, je naamsbekendheid te vergroten én je gasten een unieke (merk)beleving te bieden? Dat kan met bedrukte horecaproducten. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro regel je het extra voordelig via The Branding Club.

Haal het maximale uit je merk
✔ Kwalitatieve horecaproducten met je eigen design
✔ Van idee tot levering via één partij geregeld
✔ Lage minimale bestelhoeveelheden en korte productieperiode
✔ Inkoopvoordeel via Sligro: gemiddeld 10% goedkoper

Ontdek het assortiment

Hoe werkt het?

1. Kies jouw producten

Laat jouw contactgegevens achter via het contactformulier, The Branding Club neemt vervolgens binnen 2 werkdagen contact met je op om je wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat. Akkoord op de offerte?  

2. Ontwerp

Eenmaal aan de slag kun je door The Branding Club een ontwerp op maat laten maken. Zo weet je zeker dat jouw logo, patroon, kleuren en teksten op de beste manier worden gedrukt. Houd je toch liever het design in eigen hand? Je kunt ook je eigen ontwerp aanleveren.

3. Levering en betaling

Je ontvangt de gepersonaliseerde producten vaak al binnen 5 weken. Op het moment en de manier waarop jij dat wilt; direct geleverd of laat het door The Branding Club opslaan en op afroep uitleveren.

Deze ondernemers gingen je voor

Waarom horeca branding?

Meer naamsbekendheid, betere reviews

Horecabranding is dé manier om jezelf zichtbaar te onderscheiden. Met bedrukte producten vergroot je jouw naamsbekendheid: rondom je zaak, onderweg of via social media (free publicity). Deze zichtbaarheid zorgt dat mensen jouw merk beter herkennen, herinneren en zich aangetrokken voelen. En de onderscheidende merkuitstraling draagt bij aan hogere gastwaarderingen, doordat je gasten meer exclusiviteit en professionaliteit ervaren.

Van A tot Z geregeld

We willen jou ontlasten en daarom regelen jouw vaste aanspreekpunten bij Sligro en The Branding Club alles voor je. Ze helpen bij de productselectie, design, logistiek en financiële oplossingen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Extra voordelig voor Sligro-klanten

Dankzij de samenwerking tussen The Branding Club en Sligro houden we de prijzen voor Sligro-klanten lager dan andere partijen. Gemiddeld 10% goedkoper om precies te zijn! Hoe dat kan? The Branding Club koopt veel van haar producten extra voordelig bij ons in en daar profiteer jij dus van mee.

Over The Branding Club

The Branding Club helpt vooruitstrevende horecazaken op weg naar een onderscheidende merkbeleving. Dit door op maat bedrukte horecaproducten sneller, voordeliger en met lagere minimale afnames te leveren.

Dankzij de samenwerking tussen The Branding Club en Sligro profiteer jij van exclusieve korting.

Wil je meer weten over dit partnerschap?

Neem dan contact op met je accountmanager.

Veelgestelde vragen

De levertijd is sterk afhankelijk van het soort product. De gemiddelde levertijd is tussen de 5 en 8 weken. Vul het contactformulier om meer informatie te krijgen over jouw specifieke wensen.

Natuurlijk! Na het invullen van het contactformulier , ontvang je binnen 2 werkdagen een telefoontje van jouw persoonlijke Brand Ambassador (accountmanager van The Branding Club). Geef bij dit gesprek aan dat je interesse hebt in het uitproberen van samples. De sample box wordt vervolgens binnen één werkdag bezorgd.

Alle ontwerpen lever je aan bij je toegewezen Brand Ambassador (accountmanager van The Branding club). De ontwerpen stuur je via mail in pdf-formaat door. Ook stuur je logo’s mee in AI/EPS formaat. 

Heb jij het ontwerp laten opmaken door een extern reclamebureau? Geen probleem. Gebruik dezelfde werkwijze als hierboven beschreven. 

De producten dienen altijd via The Branding Club zelf ingekocht te worden bij Sligro of hun leveranciers. Hiermee bewaakt The Branding Club de kwaliteit van de producten. Helaas is het niet mogelijk om producten die je reeds gekocht hebt en/of al in je zaak gebruikt, te bedrukken. 

Veel van de producten die bij Sligro te koop zijn, zijn dus wel te bedrukken maar dienen nieuw aangeschaft te worden. Bekijk het assortiment en de mogelijkheden.

Als je een product bij The Branding Club koopt, dan kan je ervan uitgaan dat deze altijd in goede staat afgeleverd wordt. Het kan echter altijd gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent of andere verwachtingen hebt. Neem dan contact op met je persoonlijke Brand Ambassador (accountmanager van The Branding Club). Die zoekt samen met jou naar een passende oplossing. 

Ja. The Branding Club bezit een eigen warehouse waarin voorraden bewaard worden. Hierdoor is het mogelijk om op afroep te bestellen. De tarieven zijn € 7.50,- per palletplaats per week. 

The Branding Club koopt veel producten  extra voordelig in bij Sligro. Hierdoor is het mogelijk om gemiddeld 10% extra voordeel te krijgen op bedrukte horecaproducten. Vul het contactformulier in om direct te profiteren van dit voordeel.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in horeca branding? Dan ben je vast ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen.