Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Henri maaltijden & Sprite en Coca-Cola

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Betrouwbare hygiëne-inspectie

Te allen tijde de hygiëne op orde

Wil jij weten hoe het is gesteld met de hygiëne, werkmethodieken, ongediertebestrijding en schoonmaak van je zaak? En wil jij op en top voorbereid zijn op een onverwachte hygiënecontrole van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)? Ga dan aan de slag met een tussentijdse ‘Goed & Groen-inspectie’ van Normec Foodcare.

De voordelen van tussentijdse hygiëne-inspecties

✔ Grip op voedselveiligheid en hygiëne in jouw zaak
✔ Onafhankelijke inspectie, goedgekeurd door de NVWA
✔ Verbetertips om aan de eisen van de hygiënecode te voldoen
✔ Extra voordelig, profiteer van Sligro's inkoopvoordeel: nu met € 12,95 korting

Over de Goed & Groen-inspectie

Zeker van goede hygiëne

De hygiëne-inspecteurs van Normec Foodcare hanteren tijdens de Goed & Groen-inspectie dezelfde eisen aan veiligheid en hygiëne als de NVWA. Zo ben je zeker van de beste voorbereiding op een onverwachte controle.

Tijdens de Goed & Groen-inspectie wordt je bedrijf onderzocht op onder andere hygiëne, werkwijze, ongediertebestrijding, schoonmaak en de staat van de bedrijfsruimte. Na afloop weet je direct of je aan de norm voldoet en wat verbeterpunten zijn voor jouw zaak. Dan weet je zeker dat je goed voorbereid bent op een NVWA controle. Wil je in aanmerking komen voor verminderd toezicht van de NVWA? Kies dan voor de Goed & Groen-inspectie mét aanmelding bij de NVWA.

Profiteer van extra Sligro-voordeel:

●       Zonder aanmelding bij de NVWA: je betaalt € 171,56 in plaats van € 184,51

●       Met aanmelding van de NVWA: je betaalt € 193,14 in plaats van € 206,09

Goed voorbereid op de NVWA-inspecties?

Gun jezelf en je gasten de zekerheid van goede hygiëne. Dankzij Sligro en Normec Foodcare ben je op elk moment voorbereid op een NVWA inspectie en profiteer je altijd van de beste prijs.

Veelgestelde vragen

Elk horecabedrijf is verplicht om te voldoen aan de hygiënecode van de horeca, waarop de NVWA inspecteert. Met de oplossingen van Normec Foodcare ben je ervan verzekerd dat je op de juiste wijze veilig werkt binnen jouw bedrijf. En je bent altijd voorbereid op een NVWA controle. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro profiteer je altijd van de beste prijs.

De Goed & Groen-inspectie van Normec Foodcare is goedgekeurd door de NVWA. Dit betekent dat wanneer de hygiëne in je zaak door Normec Foodcare goed wordt bevonden, je zeker weet dat ook de controle van de NVWA goed zal verlopen. Mocht niet alles op orde zijn, dan ontvang je een duidelijk overzicht van de aandachtspunten. Hierdoor kun je snel en efficiënt zorgen dat je alles op orde brengt.

De NVWA-inspecteur voert een hygiëne inspectie in de horeca uit om te beoordelen of gewerkt wordt volgens de hygiënecode en of er veilig met voedsel wordt omgegaan. Per inspectie onderwerp kijkt de inspecteur onder andere naar: de juiste omgang met voedsel, hygiëne en ongediertewering.

Ben je naast een goede voorbereiding op inspectie van de NVWA op zoek naar een oplossing voor een digitale HACCP-registratie? Of zoek je een goede partij voor ongediertepreventie- en bestrijding? Kijk dan eens naar onze samenwerkingen met Gullimex en EWS Pest Control.

Bij de Goed & Groen-inspectie zijn er twee mogelijkheden: zónder en mét aanmelding bij de NVWA. In beide gevallen profiteer je van extra korting dankzij het inkoopvoordeel van Sligro.

  • Zonder aanmelding bij de NVWA: je betaalt € 159,- in plaats van € 171,- 
  • Met aanmelding van de NVWA: je betaalt € 179,- in plaats van € 191,-

Bij een controle mét aanmelding bij de NVWA kom je in aanmerking voor verminderd toezicht van de NVWA. Hiervoor voor moet je bij de Goed & Groen-inspectie twee keer een groene score behalen. Bij een controle zonder aanmelding bij de NVWA kom je hiervoor niet in aanmerking, maar ben je wel optimaal voorbereid op een onverwachte NVWA-controle.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de hygiëne-inspecties van Normec Foodcare? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.