• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Betrouwbare hygiëne-inspectie

Wil jij weten hoe het is gesteld met de (persoonlijke) hygiëne, werkmethodieken, ongediertebestrijding en schoonmaak binnen je zaak? En wil jij voorkomen dat je op de ‘zwarte lijst’ komt na een onverwachte inspectie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)? Ga dan aan de slag met een ‘Goed & Groen-inspectie’ van Normec Foodcare.

De voordelen van tussentijdse hygiëne-inespecties

✔ Grip op voedselveiligheid en hygiëne in jouw zaak
✔ Onafhankelijke inspectie, goedgekeurd door de NVWA
✔ Praktische verbetertips om aan de eisen van de hygiënecode te voldoen
✔ Extra voordelig: profiteer van Sligro's inkoopvoordeel

Over de Goed & Groen-inspectie

Zeker van goede hygiëne

De hygiëne-inspecteurs van Normec Foodcare hanteren tijdens hun ‘Goed & Groen-inspectie’ dezelfde eisen als de NVWA. Zo ben je zeker van de beste voorbereiding en voorkom je dat je op de ‘zwarte lijst’ komt te staan en zo imagoschade oploopt.

Je bedrijf wordt doorgelicht op persoonlijke hygiëne, werkwijze, ongediertebestrijding, schoonmaak en de staat van je bedrijfsruimte. Na afloop weet je direct of je aan de norm voldoet of wat verbeterpunten zijn voor jouw zaak. Wil je in aanmerking komen voor verminderd toezicht van de NVWA? Kies dan voor de Goed & Groen-inspectie mét aanmelding bij de NVWA. 

Profiteer van extra Sligro-voordeel:

●        Zonder aanmelding bij de NVWA: je betaalt € 159,- in plaats van € 171,-

●        Met aanmelding van de NVWA: je betaalt € 179,- in plaats van € 191,-

Goed voorbereid op de NVWA-inspecties?

Gun jezelf en je gasten de zekerheid van goede hygiëne. Dankzij Sligro en Normec Foodcare ben je op elk moment optimaal voorbereid op een NVWA-inspectie en profiteer je altijd van de beste prijs.  

Veelgestelde vragen

Elk horecabedrijf is verplicht om te voldoen aan de hygiënecode van de horeca, waarop de NVWA inspecteert. Met de oplossingen van Normec Foodcare ben je verzekerd dat je op de juiste wijze voedselveilig werkt binnen jouw bedrijf en ben je altijd voorbereid op een NVWA-controle. En dankzij het inkoopvoordeel van Sligro profiteer je via ons altijd van de beste prijs.

De NVWA-inspecteur beoordeelt of horecagelegenheden volgens de hygiënecode voor de horeca werken en veilig met voedsel omgaan. Per inspectieonderwerp kijkt de inspecteur o.a. naar: de juiste omgang met voedsel, hygiëne en ongediertewering.

Op zoek naar een oplossing voor je HACCP-registratie / HACCP-lijsten of een goede partij voor ongediertepreventie en – bestrijding? Kijk dan eens naar onze oplossingen in samenwerking met Gullimex en EWS Pest Control.

De hygiëne-inspectie van Normec (‘Goed & Groen’) is goedgekeurd door de NVWA. Dit betekent dat wanneer de hygiëne in je zaak door Normec wordt goed bevonden, je zeker weet dat een controle van de NVWA goed zal verlopen. Mocht niet alles op orde zijn, dan ontvang je een duidelijk overzicht van aandachtspunten. Hierdoor kun je snel en efficiënt alsnog zorgen dat je alles op orde hebt. 

Bij de inspecties ‘Goed & Groen’ zijn er twee mogelijkheden. In beide gevallen profiteer je van extra korting dankzij het inkoopvoordeel van Sligro.

  • Zonder aanmelding bij de NVWA: je betaalt € 159,- in plaats van € 171,- 
  • Met aanmelding van de NVWA: je betaalt € 179,- in plaats van € 191,-

Bij een controle mét aanmelding bij de NVWA kom je in aanmerking voor verminderd toezicht van de NVWA. Hiervoor voor moet je bij de inspectie Goed & Groen twee keer een groene score behalen. Bij een controle zonder aanmelding bij de NVWA kom je hiervoor niet in aanmerking, maar ben je wel optimaal voorbereid op een onverwachte NVWA-controle.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de hygiëne-inspecties van Normec Foodcare? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.