• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

E-learning 'hygiëne in de horeca'

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandelt in Nederland moet zich houden aan de HACCP-regels. Of je nou een restaurant hebt of producten aanbiedt in een foodtruck, je dient je aan een aantal eisen te houden. Deze eisen zijn voor de horeca omschreven in de hygiënecode.

Wil jij zeker zijn van een goede hygiëne in jouw horecazaak? Volg dan de ‘E-learning Hygiënecode voor de horeca’ van Normec Foodcare. Dan ben jij volledig op de hoogte om te kunnen voldoen aan de wet.

De voordelen van de e-learning

✔ De wettelijke eisen op een rijtje
✔ Praktisch en snel: op de hoogte in 90 minuten
✔ Te volgen waar én wanneer je maar wilt
✔ Inclusief toets en certificaat
✔ 20% korting voor Sligro-klanten: van € 19,50 naar € 15,-

Meer informatie over deze e-learning

Wat leer je tijdens de e-learning?

In deze e-learning leer je alle ins en outs over de hygiënecode voor de horeca. Na deze e-learning ken je de code en weet je hoe je deze moet toepassen in je onderneming. In deze training leer je onder andere meer over hygiëne, kruisbesmetting, temperatuureisen en diverse processen met betrekking tot inkoop, opslag, bereiding, bezorging, et cetera.

Informatieplicht voor werknemers

In Nederland moet iedereen die met voedsel werkt (van bereiden en behandelen, tot verwerken en/of verkopen) op de hoogte zijn van de werkwijze rondom hygiëne. De werkgever is verplicht om aan te tonen dat dit is gebeurd. De e-learning ‘Hygiënecode voor de horeca’ is bedoeld voor alle medewerkers die werkzaam zijn in een horecabedrijf, die behoefte hebben om de basiskennis op te doen van de hygiënecode. Na het volgen ontvang je een certificaat, waardoor is aan te tonen dat je als medewerker op de hoogte bent van de regels rondom hygiëne.

Direct de e-learning volgen?

Wil je direct de online training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de e-learning.

meerdere medewerkers trainen?

Wil je meerdere medewerkes tegelijk trainen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

gratis e-learning: hygiëne tijdens corona

Deze e-learning gaat in op de actualiteit rondom COVID-19. Welke maatregelen kun jij nemen om een veilige en hygiënische omgeving te creëren? 

Veelgestelde vragen

Als Sligro-klant kun je de e-training ‘Hygiëne in de horeca tijdens corona’ gratis volgen. Sligro-klanten kunnen de e-learning ‘Hygiënecode voor de horeca’ (inclusief eindtoets en certificaat) volgen tegen een extra scherp tarief: € 15,- in plaats van € 19,50. 

Ieder bedrijf dat voedingsmiddelen bereidt of verhandelt in Nederland moet zich houden aan de HACCP-regels. Of je nou een restaurant hebt of producten aanbiedt in een foodtruck, je dient je aan bepaalde eisen te houden. Deze eisen zijn voor de horeca omschreven in een hygiënecode. In deze e-learning worden de wettelijke eisen met betrekking tot voedselveiligheid uit de hygiënecode voor de horeca op praktische wijze aangereikt en is er een eindtoets.

Je wilt aan alle (hygiëne)-maatregelen voldoen om de gezondheid van je gasten te waarborgen. Hoe je dit het beste kan doen, leer je in deze e-learning. Daarnaast is ook de voedselveiligheid van groot belang. Deze e-learning helpt je ook om van al deze zaken een prioriteit voor je medewerkers te maken. 

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in e-learnings over hygiëne in de horeca? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende oplossingen.