Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Tonijnfilet Smitvis & Makreelfilet met vel Smitvis

 • Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt

Zakelijke laadpaal

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Daarnaast is het vanaf 2025 voor alle bedrijven met meer dan twintig parkeerplaatsen verplicht om ten minste één laadpaal te hebben. Kies voor een betrouwbare laadoplossing op maat van Reith Power, dan ben je klaar voor de toekomst. Maak nu gebruik van extra voordeel voor Sligro-klanten: koop een laadpaal van Reith Power en profiteer van extra garantie, gratis backoffice én een gratis locatiecheck. Jouw voordeel is ruim € 350,-.

Voordelen van zakelijke laadpalen van Reith Power

✔ Complete laadoplossing van A tot Z: van advies op maat tot installatie en backoffice
✔ 
Extra inkomstenbron: jij bepaalt zelf de laadtarieven
✔ 5 jaar garantie op de laadpaal én installatie (i.p.v. 2 jaar)
✔ Profiteer van extra voordeel via Sligro: eerste 6 maanden gratis online backoffice (t.w.v. € 24,-) en gratis check op locatie (t.w.v. € 175,-)
✔ Doorgaans binnen twee tot vier weken na akkoord op offerte geplaatst en geïnstalleerd

Waarom zakelijk elektrisch laden?

Voldoe aan de wetgeving

Zakelijk laden aanbieden aan je gasten is niet alleen gastvrij, je voldoet hiermee ook aan de wetgeving. Sinds 2020 is het verplicht om bij nieuwbouw of grondige renovatie van een pand, één oplaadpunt te plaatsen wanneer er meer dan tien parkeervakken zijn. Vanaf 2025 moet er bij bestaande bouw ook minimaal één laadpaal bij je bedrijf aanwezig zijn wanneer er meer dan twintig parkeervakken zijn.

Dit geldt voor privé parkeerplaatsen. De aanvraag van laadpalen voor openbare parkeerplaatsen loopt altijd via de gemeente.

Kies voor een groen verdienmodel

Laadpalen zijn een groen verdienmodel: je trekt meer gasten dankzij de elektrische parkeermogelijkheid en kan je omzet verhogen door een vergoeding te vragen voor het laden. Wil je weten wat in jouw geval de terugverdientijd en winst zal zijn? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Reith Power.

Laadpaal kopen: zó werkt het

Wil je een laadpaal kopen voor je bedrijf? Laat je gegevens achter en Reith Power neemt binnen drie werkdagen contact met je op. Ze geven je meer informatie en plannen indien nodig een gratis locatiecheck in. Dankzij het advies op maat weet je zeker dat de laadoplossing volledig aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf en gasten - nu én in de toekomst. Reith Power regelt de complete installatie vanaf de groepenkast tot en met de laadpaal, het toegangsbeheer en de automatische vergoeding van laadkosten. De laadpalen worden binnen twee tot vier weken geïnstalleerd.

Gratis online backoffice

Als je laadpalen koopt via Sligro en Reith Power krijg je 6 maanden gratis toegang tot hun online backoffice (t.w.v. € 24,- per socket). Hierbij profiteer je van de volgende mogelijkheden:

●       Beheer alle laadpalen vanuit één online omgeving

●       Automatische vergoeding van laadsessies die gekoppeld zijn aan het platform

●       Stel zelf je laadtarieven in voor medewerkers en/of bezoekers

●       Uitstekende 24/7 helpdesk support

Over Reith Power

Reith Power is dé laadpaalspecialist van zakelijk Nederland. Het bedrijf is in 2015 ontstaan uit Reith Elektrotechniek. Dankzij de jarenlange ervaring in elektrotechniek bieden ze een complete laadoplossing. Reith Power onderscheidt zich door unieke combinaties van kennis en ervaring op het vlak van E-mobility, elektrotechniek en duurzaamheid. Daarnaast profiteer je bij Reith Power van één vast aanspreekpunt, gegarandeerd snel contact en korte levertijden. 

Meer weten over de samenwerking tussen Sligro en Reith Power? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Veelgestelde vragen

Reith Power plaatst laadpalen van Alfen: Nederlandse laadpalen van topkwaliteit. Deze laadpalen zijn ontworpen voor intensief gebruik, zorgen voor optimaal energieverbruik en laadvermogen. De Alfen laadpalen bevatten een display die de gebruiker helder door het laadproces helpt. De laadpalen zijn instelbaar van 3,7 kW tot en met 22 kW en daarmee geschikt voor huidige én toekomstige elektrische auto’s. Je hebt de keuze tussen Alfen laadpalen met één of twee laadpunten en wand- of paalmodellen.

Installeer je elektrische laadpalen voor zakelijk gebruik, dan kun je gebruikmaken van het verdienmodel elektrisch laden. De prijs per kWh kun je namelijk - binnen bepaalde richtlijnen - zelf bepalen. Wanneer je per kWh een hoger tarief vraagt dan je zelf voor energie betaalt, wordt de laadpaal een inkomstenbron. Wek je de energie voor de laadpalen zelf op met zonnepanelen, dan wordt het verdienmodel nog interessanter. Reith Power denkt hierin graag met je mee en maakt een kosten-batenanalyse op maat.

De prijs van een laadpaal is sterk afhankelijk van de specifieke situatie. Afhankelijk van of er bijvoorbeeld een nieuwe groepenkast of veel graafwerk nodig is. Ook wanneer er langere kabels moeten worden gelegd, heeft dat invloed op de prijs. Er zijn subsidies aan te vragen wanneer je een laadpaal zakelijk aanschaft. Wil je weten welke subsidies voor jouw bedrijf mogelijk zijn? Reith Power geeft je advies.

Onderstaande all-in prijzen zijn een indicatie van de kosten inclusief plaatsing en (elektrische) aanpassingen. De prijzen zijn exclusief btw. 
 

 • Enkel wandmodel: € 2000,- tot € 2650,- per stuk.
 • Enkel paalmodel: € 2250,- tot € 2900,- per stuk.
 • Dubbel wandmodel: € 3900,- tot € 4500,- per stuk.
 • Dubbel paalmodel: € 4150,- tot € 4850,- per stuk.
   

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Net zoals bij alle andere elektronica is het belangrijk dat een laadpaal regelmatig onderhoud krijgt. Hiermee voorkom je storingen en uitval. Het is mogelijk om dit onderhoud te laten uitvoeren door Reith Power. Zij zorgen dan onder meer voor:
 

 • Testen werking laadstation
 • Inspectie van laadstation
 • Verbindingen nalopen en aandraaien aan laadstation zelf en in groepenkast
 • Controleren en testen aardlekschakelaars
   

Ontvang meer informatie over onderhoud van laadpalen.

Reith Power heeft ook snellaadpalen met gelijkstroom (DC snelladers) in het assortiment. Deze laadtechniek zorgt ervoor dat de accu razendsnel is volgeladen; de meeste elektrische rijders zijn dan in 20 tot 30 minuten klaar. Houd wel rekening met een hogere investering: afhankelijk van het gewenste vermogen komt de investering van de snellader inclusief het plaatsen uit op € 30.000,- tot € 60.000,-. Ook vergen snelladers veel van de elektriciteitsaansluiting, waardoor soms een aanpassing aan het elektriciteitsnet noodzakelijk is.

De investering in laadpalen kan ook door middel van een lease- of huurconstructie gedaan worden.

 • Lease: betreft rente en aflossing. De investering komt op de balansrekening en wordt afgeschreven.
 • Huur: betreft een huurbedrag. De investering komt niet op de balansrekening.

Looptijd van lease- en huurconstructie is mogelijk van 24 t/m 60 maanden.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in de laadpalen van Reith Power? Dan zijn deze oplossingen wellicht ook iets voor jou.